Sponsor worden

Wil je graag een keertje mee met een ballonvaart in Groningen, Friesland of Drenthe? Op de homepagina vind je een overzicht van de reeds geplande ballonvaarten.

Luchtballon met uw bedrijfsnaam en eigen logo? Bij Dijkstra ballonvaarten kan dat!

Uw eigen logo en bedrijfsnaam op een vliegend billboard van minimaal 25 bij 20 meter realiseren? Dat kan bij Dijkstra ballonvaarten. Er zijn vele mogelijkheden van een kleinere ballon voor 2 personen tot en met ballon 10a12 personen! Een heteluchtballon kan helemaal naar eigen wens worden ontworpen, bijvoorbeeld een ballon volledig in uw eigen huisstijl of wat dacht u van een ballon in de vorm van uw product?!

Het voordeel van adverteren op een heteluchtballon ten opzichte van andere reclame vormen is dat een heteluchtballon een eenmalige investering voor een lange tijd is waarbij er geen terugkomende kosten zijn! Een heteluchtballon gaat gemiddeld, afhankelijk van hoeveel er mee gevaren wordt, 7 jaar mee.

Wist u dat een luchtballon het meest gefotografeerde reclame object is?

Lijkt het u geweldig om u bedrijf te promoten met een heteluchtballon, neem dan vrijblijvend contact met ons op. En we komen graag bij u op de koffie, om de mogelijkheden te bespreken.