Veelgestelde vragen

Verwachte verzameltijd

De exacte verzameltijd wordt door de Herman meegedeeld, als hij middags belt. Eenmaal aangekomen op de verzamellocatie zal de piloot het verdere verloop aan u uitleggen. Het totale programma duurt ca. 3 tot 4 uur, waarvan ongeveer een uur in de lucht.

Vervoer terug

We doen een beroep op u om zelf vervoer terug te regelen. Degene die uw vervoer verzorgt kan gerust achter de volgwagen aan rijden en komt zo altijd tijdig aan op de landingsplaats. 

Meer informatie?

Heb je nog een vraag over ballonvaren? Wil je een datum afspreken? Neem dan contact met ons op.

Verzekering

Voor de passagiers zijn wij verzekerd bij: De Keyzer in Breda

Als mijn geboekte ballonvaart niet door gaat?

Natuurlijk begrijpen we uw teleurstelling als uw ballonvaart wordt geannuleerd. Doorgaans wordt er geannuleerd als de veiligheid en de kwaliteit van de ballonvaart niet kunnen worden gegarandeerd. Ook bij onvoldoende deelname kan een standaard ballonvaart geannuleerd worden. Voor een standaard ballonvaart zijn minimaal 6 deelnemers nodig. U kunt kosteloos een nieuwe datum met ons afspreken voor uw ballonvaart. Let op dat u hierbij zelf een afspraak met ons dient te maken.

Gaat mijn ballonvaart door?

Op de afgesproken dag van de ballonvaart. Hebben we tussen 15:00 en 17:30 telefonische contact of de ballonvaart doorgaat. En waar en hoe laat we de lucht in gaan.

Kleding / temperatuur

In de lucht is het niet veel kouder of warmer dan op de grond. Wij adviseren u dezelfde kleding te dragen als bij een stevige wandeling. Stevig schoeisel is een pre (hakschoenen zijn niet toegestaan). Heeft u weinig of geen haar, dan kan een petje een goede bescherming zijn tegen de branders die soms warm aan kunnen voelen. Voor na de vaart is het verstandig om wel een jas of trui mee te nemen, het kan avonds snel afkoelen.

Betaling

Je kunt zelf bepalen hoe je de ballonvaart betaalt. Via Ideal, contant, overboeking of met een per post verzonden factuur.

Ballonvaart: ’s avonds én ’s ochtends

De meeste ballonvaarten vinden ’s avonds twee uur voor zonsondergang plaats. Wij bieden ook de mogelijkheid om ’s ochtends vroeg te varen. Volgens sommigen nóg specialer dan ’s avonds. Op het moment van opstijgen is de wereld nog volledig in rust. Vanuit de lucht ziet u haar vervolgens langzaam ontwaken. Een bijzondere ervaring!

Datum ballonvaart kiezen

Je kunt bij ons niet alleen kiezen uit de ballonvaarten op ons ballonvaartenoverzicht, maar kunt ook zélf de datum kiezen waarop u wilt varen. Mail of bel ons dan even, en bespreek u wensen met ons.

Opstijglocaties

Wij bieden veel keuze als het gaat om de opstijglocatie van je ballonvaart. We hebben meerdere vaste opstijgplaatsen, maar stijgen in overleg en met plezier vanaf andere locaties op.

Ballonvaart-ticket direct in huis

Als je de ballonvaart-ticket online bestelt ontvang je deze direct na betaling in je inbox.