Over ons

Wil je graag een keertje mee met een ballonvaart in Groningen, Friesland of Drenthe? Op de homepagina vind je een overzicht van de reeds geplande ballonvaarten.

Over Dijkstra Ballonvaarten

Dijkstra Ballonvaarten was een familiebedrijf met ruim 30 jaar luchtvaartervaring. In April 2019 heeft Dijkstra het bedrijf verkocht aan Herman van der Roest, Herman was jaren crew lid bij Dijkstra ballonvaarten. En kent daardoor het bedrijf tot in de puntjes. Jaren was ballonvaren zijn hobby, en in april 2019 zijn bedrijf. Sindsdien organiseren we ballonvaarten in Groningen, Friesland en Drenthe. Ons belangrijkste doel: Dat jij tijdens jouw ballonvaart nét zo geniet als wij.

Veilig en professioneel

Onze passie voor ballonvaren is dan wel begonnen als hobby, we werken zeer professioneel maar vooral: zo veilig mogelijk! We zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van De Nederlandse Luchtvaart Authoriteiten (NLA). Daarnaast zijn we aangesloten bij de KNVVL

Opstijgplaatsen in Groningen, Friesland en Drenthe

Voor onze ballonvaarten hebben wij vaste opstijgplaatsen in Groningen, Friesland en Drenthe. Aan die plaatsen ben je niet gebonden. In overleg gaan we ook op andere plekken de lucht in. Het is maar net wat jij graag wilt en wat voor jouw gezelschap het handigste is.

Onze ballonvaart: waar voor je geld

Bij Dijkstra Ballonvaarten krijgt je waar voor je geld: de ballonvaart duurt minstens een uur. Aan het eind van de vaart zoeken we zorgvuldig een geschikte landingsplek. Zowel in Groningen, Friesland als Drenthe kennen we alle geschikte locaties voor een comfortabele landing. Na afloop van de ballonvaart wacht je een klassiek luchtvaartritueel.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over ballonvaren? Of wil je een datum afspreken? Neem dan gerust contact met ons op.

0594-580707 / 06-50285205 of info@dijkstraballonvaarten.nl

Volgteam

Onze Crew is van onschatbare waarde, deze vrijwilligers zorgen er voor dat u een leuke en veilige ballonvaart zult beleven.

Lees meer