Groningen

Ontspannen ballonvaart boven mooi Groningen met Dijkstra Ballonvaarten

De provincie Groningen kent vele mooie plekken die je vanuit de lucht gezien moet hebben. Door te gaan ballonvaren met Dijkstra Ballonvaarten kan je genieten van een ruim uitzicht die reikt van de sluizen van Lauwersoog tot en met de Meijerwerf in Papenburg.

Er gaat niets boven Groningen

Windmolens aan de horizon, indrukwekkende vuurtorens op Schiermonnikoog, prachtige kerken en een fantastisch uitzicht op het Stadspark en het Noorderplantsoen boven de stad Groningen. Je moet het eens beleeft hebben vanuit een mandje tijdens een ballonvlucht. Het Groninger landschap is gevarieerd, groen en indrukwekkend. ‘Er gaat niets boven Groningen’.

Dijkstra Ballonvaarten voor een ruim aanbod aan opstijgplaatsen en flexibele tijden

Ook dit jaar zijn er weer diverse ballonvluchten boven het mooie Groningen te reserveren bij Dijkstra Ballonvaarten. Kijk snel in onze agenda voor de geplande vluchten in het Groninger luchtruim en boek direct de reis van jouw dromen. In overleg is veel mogelijk en kan er opgestegen worden op de plek van jouw voorkeur.

Waarom een ballonvlucht van Dijkstra Ballonvaarten?

Kwaliteit en veiligheid staat voorop. Die garantie wordt ook geboden door een ruime schat aan ervaring, Dijkstra Ballonvaarten beschikt over meer dan 30 jaar aan relevante luchtvaartervaring. Tevens zijn wij aangesloten bij Commerciële Ballonvaarders Nederland. Het CBN-keurmerk staat voor professionaliteit en veiligheid.

De voordelen Dijkstra Ballonvaarten

  • Aangesloten bij de CBN; Commerciële Ballonvaarders Nederland.
  • Meer dan 30 jaar luchtruimervaring.
  • Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd.
  • Ruime keuze aan opstijgplaatsen bij jou in de buurt.
  • Ballonvaarten van minstens een uur.
  • Scherpe prijzen.
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen.
  • Beste service.

 

Dijkstra Ballonvaarten levert de beste vluchten voor de scherpste prijs. Wij zijn flexibel in de mogelijkheden, in overleg is –bijna- alles te realiseren. De mooiste plekjes en uitgestrekte landschappen van Groningen worden gegarandeerd gezien. Beleef je droomvlucht en geniet van het prachtige uitzicht over het Groningse land.