Friesland

Ballonvaren óver de wateren van Friesland met Dijkstra Ballonvaarten

Friesland staat bekend om zijn prachtige, uitgestrekte wateren. Gelegen aan zowel de Waddenzee als het IJsselmeer speelt water een grote rol binnen het landschap van deze schitterende provincie. Temeer omdat de provincie tevens veel grote meren telt. Dijkstra Ballonvaarten biedt de mogelijkheid om eens in één vaart over meerdere wateren te varen.

Bewonder de uitgestrekte Friese wateren vanuit de lucht

Natuurlijk bestaat het mooie Friesland niet alleen uit water. Wat te denken van de uitgestrekte bossen bij Duurswoude en Lippenhuizen? Duidelijk tekenen de gebieden zich af met in het oosten de Drents-Friese wouden en naar het noorden het coulisselandschap van de Friese wouden.

Kijk snel naar de beschikbare vluchten voor de ballonvaart van je dromen

Wil je ook eens de prachtige wateren en uitgestrekte bossen bekijken vanuit de lucht? Aarzel niet, en bekijk de evenementenagenda van Dijkstra Ballonvaarten voor de beschikbare vluchten bij jou in de buurt en boek nu. Of neem Contact met ons op om jouw gedroomde ballonvlucht werkelijk te laten worden.

Waarom een ballonvlucht van Dijkstra Ballonvaarten?

Kwaliteit en veiligheid staat voorop. Die garantie wordt ook geboden door een ruime schat aan ervaring, Dijkstra Ballonvaarten beschikt over meer dan 30 jaar aan relevante luchtvaartervaring. Tevens zijn wij aangesloten bij Commerciële Ballonvaarders Nederland. Het CBN-keurmerk staat voor professionaliteit en veiligheid.

De voordelen Dijkstra Ballonvaarten

  • Aangesloten bij de CBN; Commerciële Ballonvaarders Nederland.
  • Meer dan 30 jaar luchtruimervaring.
  • Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd.
  • Ruime keuze aan opstijgplaatsen bij jou in de buurt.
  • Ballonvaarten van minstens een uur.
  • Scherpe prijzen.
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen.
  • Beste service.

 

Dijkstra Ballonvaarten levert de beste vluchten voor de scherpste prijs. Wij zijn flexibel in de mogelijkheden, in overleg is –bijna- alles te realiseren. Onze vluchten duren minstens een uur en laten je de mooiste plekjes van Friesland zien.