Drenthe

Ballonvaart boven het prachtige Drentse landschap

Altijd al eens het mooie, groene Drenthe van bovenaf willen bekijken? Dijkstra Ballonvaarten geeft je die mogelijkheid. De provincie Drenthe is één grote bezienswaardigheid die je gezien moet hebben. Van uitgestrekte bossen tot mooie landbouwgebieden, van het bosrijke Noordenveld tot aan de Hondsrug. Ballonvaren boven Drenthe laat je het prachtige Drentse landschap goed beleven.

Opstijgen waar jij wilt, de mooiste plaatsen in Drenthe

Met de vele vaste opstijgplaatsen in Drenthe kan Dijkstra Ballonvaarten altijd opstijgen bij jou in de buurt of in de regio naar keuze die je graag vanuit de lucht wilt bekijken. Of je nu het prachtige natuurgebied van het Fochteloërveen wilt bekijken of juist graag de Drentse Aa zich al kronkelend een baan door het Drentse landschap wilt zien banen, met Dijkstra Ballonvaarten behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

In overleg is er zelfs de mogelijkheid jouw ideale ballonvlucht aan te vangen vanuit de tuin of tijdens een leuke familiedag van jouw voetbalclub.

Vliegtuigen zien vanuit het luchtruim? Ballonvaren op een spannende manier

Ook kan er een ballonvlucht gedaan worden in Eelde. Door onze uitstekende relatie met Airport Groningen in Eelde kan Dijkstra Ballonvaarten er in alle veiligheid opstijgen. Zowel grote als kleine vliegtuigen stijgen op en landen in Eelde. Dit bekijken vanuit een ballonmandje zorgt voor een unieke ervaring.

Waarom een ballonvlucht van Dijkstra Ballonvaarten?

Kwaliteit en veiligheid staat voorop. Die garantie wordt ook geboden door een ruime schat aan ervaring, Dijkstra Ballonvaarten beschikt over meer dan 30 jaar aan relevante luchtvaartervaring. Tevens zijn wij aangesloten bij Commerciële Ballonvaarders Nederland. Het CBN-keurmerk staat voor professionaliteit en veiligheid.

De voordelen Dijkstra Ballonvaarten

  • Aangesloten bij de CBN; Commerciële Ballonvaarders Nederland.
  • Meer dan 30 jaar luchtruimervaring.
  • Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd.
  • Ruime keuze aan opstijgplaatsen bij jou in de buurt.
  • Ballonvaarten van minstens een uur.
  • Scherpe prijzen.
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen.
  • Beste service.

 

Dijkstra Ballonvaarten levert de beste vluchten voor de scherpste prijs. Wij zijn flexibel in de mogelijkheden, in overleg is –bijna- alles te realiseren. De mooiste plekjes en uitgestrekte landschappen van Groningen worden gegarandeerd gezien. Beleef je droomvlucht en geniet van het prachtige uitzicht over het Groningse land.