Evenementen

Wil je graag een keertje mee met een ballonvaart in Groningen, Friesland of Drenthe? Op de homepagina vind je een overzicht van de reeds geplande ballonvaarten.

Dijkstra Ballonvaarten voor de mooiste vluchten tijdens evenementen

Dit jaar staan er weer tal van leuke ballonvluchten gepland waar iedereen zich voor kan inschrijven. Lijkt het jou ook leuk om eens een ballonvaart te maken? Aarzel dan niet en boek nu online je plaats op één van de geplande vluchten van Dijkstra Ballonvaarten.

Diverse braderieën, jaarmarkten en kermissen zullen door ons bezocht worden om vanaf de feestelijkheden op te stijgen en de unieke gebeurtenissen aan de grond vanuit een prachtig perspectief te bekijken.

Neem een kijkje in onze uitgebreide agenda

Speciaal voor deze evenementen geldt er een gereduceerd tarief. Wees snel, want vol = vol.

Ballonvaren is weersafhankelijk

Of een ballonvaart door kan gaan hangt af van het weer. Per jaar zijn er gemiddeld 180 geschikte dagen om een ballonvlucht te maken. Op de dag van de ballonvaart houdt onze piloot nauwlettend de weersverwachting van het KNMI in de gaten.

Dijkstra Ballonvaarten zoekt alleen het luchtruim op bij rustig weer. Dat houdt in bij goed zicht en minder dan 10 knopen wind. Om de veiligheid te garanderen bij het ballonvaren is er twee uur voor de vlucht nog contact om te bevestigen of de ballonvaart door kan gaan. Veiligheid staat voorop bij de ballonvluchten van Dijkstra.

Waarom een ballonvlucht van Dijkstra Ballonvaarten?

Kwaliteit en veiligheid staat voorop. Die garantie wordt ook geboden door een ruime schat aan ervaring, Dijkstra Ballonvaarten beschikt over meer dan 30 jaar aan relevante luchtvaartervaring. Tevens zijn wij aangesloten bij Commerciële Ballonvaarders Nederland. Het CBN-keurmerk staat voor professionaliteit en veiligheid.

De voordelen Dijkstra Ballonvaarten

  • Aangesloten bij de CBN; Commerciële Ballonvaarders Nederland.
  • Meer dan 30 jaar luchtruimervaring.
  • Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd.
  • Ruime keuze aan opstijgplaatsen bij jou in de buurt.
  • Ballonvaarten van minstens een uur.
  • Scherpe prijzen.
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen.
  • Beste service.

Dijkstra Ballonvaarten levert de beste vluchten voor de scherpste prijs. Wij zijn flexibel in de mogelijkheden, in overleg is –bijna- alles te realiseren. Wij stijgen op vanuit Groningen, Drenthe en Friesland en laten je de mooiste plekjes van Noord-Nederland zien.

Meer informatie over Dijkstra Ballonvaarten

Voor meer informatie over de mooiste Ballonvluchten in Groningen, Drenthe en Friesland mag je altijd Contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al je vragen.

Bekijk snel onze agenda en prijzen en boek nu de vlucht van je leven! VOL = VOL!

Meer informatie over onze ballonvluchten op locatie
Heb je nog vragen over ballonvaren of wil je een specifieke datum afspreken? Neem dan gerust Contact met ons op.