Over Dijkstra Ballonvaarten

Dijkstra Ballonvaarten is een familiebedrijf met ruim 30 jaar luchtvaartervaring. Jaren was ballonvaren onze hobby. Op een dag wisten we dat we alleen nog maar met onze hobby bezig wilden zijn. We maakten van ballonvaren ons beroep. Sindsdien organiseren we ballonvaarten in Groningen, Friesland en Drenthe. Ons belangrijkste doel: dat jij tijdens jouw ballonvaart nét zo geniet als wij.

Veilig en professioneel

Onze passie voor ballonvaren is dan wel begonnen als hobby, we werken zeer professioneel maar vooral: zo veilig mogelijk! We zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van De Nederlandse Luchtvaart Authoriteiten (NLA). Daarnaast zijn we aangesloten bij de Commerciƫle Ballonvaarders Nederland (CBN).

Opstijgplaatsen in Groningen, Friesland en Drenthe

Voor onze ballonvaarten hebben wij vaste opstijgplaatsen in Groningen, Friesland en Drenthe. Aan die plaatsen ben je niet gebonden. In overleg gaan we ook op andere plekken de lucht in. Het is maar net wat jij graag wilt en wat voor jouw gezelschap het handigste is.

Onze ballonvaart: waar voor je geld

Bij Dijkstra Ballonvaarten krijgt je waar voor je geld: de ballonvaart duurt minstens een uur. Aan het eind van de vaart zoeken we zorgvuldig een geschikte landingsplek. Zowel in Groningen, Friesland als Drenthe kennen we alle geschikte locaties voor een comfortabele landing. Na afloop van de ballonvaart wacht je een klassiek luchtvaartritueel.